INBJUDAN TILL SM 2022

4-5 JUNI 2022 går SM I GRILL & BBQ av stapeln på CITADELLET, LANDSKRONA, ARRANGÖR SBQA.

Svenska och nordiska lag bjuds in att delta i SM i Grill & BBQ i Landskrona. Lag med mellan 2–10 medlemmar tävlar i 5 obligatoriska kategorier och tre icke obligatoriska kategorier under två hela dagar. Det svenska lag som har bäst sammanlagda poäng i de fem obligatoriska grenarna utses till Svensk Mästare 2022. De lag som vinner respektive kategori utses även till Svenska Mästare i dessa.

Anmälningsavgift  t om 31/3 är 1800:- inklusive el.

Anmälningsavgift 1/4 – 2/5 är 2300:- inklusive el. 2/5 är sista dag för anmälan.

Observera att anmälan inte behandlas innan anmälningsavgift samt medlemsavgift (600:-) är inbetald. Betalas in på bankgiro 223-0431. När alla uppgifter är inne skickas bekräftelse till lagkaptenen samt fakturaunderlag.

Uppgifter som är obligatoriska är: Teamets namn, Lagkaptenens namn samt mailadress och telefonnummer, antal medlemmar i teamet, max 10, samt land ni representerar. Skicka gärna med er logga om ni har samt länk till ev hemsida, facebook- eller instagramsida.

Anmälan sker via knappen nedan.

För att delta i SM krävs medlemskap i SBQA, avgift 600:-. Se medlemssidan.

För utländska lag gäller betalt medlemskap i WBQA i hemlandet för deltagande.

SBQA ser fram emot ert deltagande och hälsar er varmt välkomna!

Anmälan