Dags för SM 2019!

Nu är det dags för SM-kval och sedan stor final!I år kör vi som vanligt kvaltävlingar, i år i samarbete med Hornbach på följande orter:13/4: Malmö27/4: Göteborg4/5: Stockholm (Sundbyberg) Finalen kommer att gå helgen 15-16/6, i Nolhaga Slottspark i Alingsås.Anmälan till kvaltävlingarna gör du genom ett mail till info@sbqa.nu men skynda dig då antalet platser…

Läs mer här

Vinnarna i Valdivia

Barbecue Blues Team vann Sydamerikanska Grill- & BBQ Mästerskapen Jonas Borssén och Pierre Öxell är ”vikingarna som vann i Valdivia”. Till sin hjälp hade teamet den chilenske kocklärlingen Benjamin Zuaznabar. Under två intensiva tävlingsdagar låg grilloset tätt i Parque Saval, Valdivia i södra Chile. ”Det här var utan tvekan den svåraste tävlingen någonsin”, säger lagkapten…

Läs mer här

Resultat av SM-deltävlingar inför SM/EM 2018 i Brösarp

Nyfiken på vilka lag som kommer att delta i sommarens SM & EM i Brösarp? Totaltabell från alla tre deltävlingarna. Delresultat: Stockholm 7/4, delpoäng och bilder på tallrikarna för kategorierna Korv, Vegetariskt, Kyckling och Karré. Malmö, 14/4, delpoäng och bilder på tallrikarna för kategorierna Korv, Vegetariskt, Kyckling och Karré. Göteborg, 21/4, delpoäng och bilder på…

Läs mer här

SM-kval

SM-kvaltävlingarna inför den stora tävlingen i Brösarp i juni kommer att gå av stapeln på följande datum och orter: 7 April: Stockholm 14 April: Malmö 21 April: Göteborg Är du inte redan anmäld så kan du läsa mer och registrera ditt lag här! Mer info om exakt tid, plats och tävlingskategorier för kvalen kommer på…

Läs mer här